dilluns, 24 de novembre del 2008

Vingui a nosaltres el vostre Regne

Seguint saborejant el Pare Nostre, ens trobem en la segona petició: Que vingui a nosaltres, a tots els homes i dones d'aquest món, el vostre Regne, el vostre Amor, la vostra Pau.

No distingim a nosaltres sí, i a vosaltres no. Tots, rics i pobres, crisitians i no cristians, blancs i negres, del Nord i del Sud. És una crida universal. Tots en podrem fruïr. I si ho mirem amb ulls d'aquí ens emportarem més d'una sorpresa.

Com ens imaginem el Regne? Crec que no hauriem de perdre ni cinc minuts amb això. Només hem de creure i fer creure que és quelcom molt millor a res existent a la nostra Terra.

Demanem amb Fe, que realment el Regne, ja el comencem a fer aquí, amb nosaltres, amb tots els germans. I potser aleshores no ens endurem tantes sorpreses...
Joaquim

3 comentaris:

Laia ha dit...

Hola Joaquim!
T'animo que visitis el bloc http://estrellaerrant.blogspot.com
ja que està pensat per anar penjant les pregàries comunitàries que fem cada mes a la parròquia i valen la pena!! Aquest any va del Parenostre que l'anem "desglossant" i fent d'una en una una pregària diferent... En el bloc hi trobaràs els enllaços per baixar-te les pregàries en pdf.
Espero que les gaudeixis, almenys si no pots venir a compartir amb nosaltres una mitja hora de pregària un diumenge cada mes, ho puguis fer des de casa.
A reveure!

Joaquim Fontbote ha dit...

Gràcies Laia. Ja he visitat el vostre bloc, i he posat el vostre enllaç en el meu blog.

Salutacions

Laia ha dit...

Gràcies a tu! Nosaltres també t'hi hem afegit!
A reveure!