dilluns, 22 de desembre del 2008

Em sap molt greu

L'altre dia vaig veure una escena que em va ferir la sensibilitat, i que de moment no m'ho he pogut treure del cap ni del cor.

Us explico: En un revolt de la carretera, ja fa temps que hi ha una noia que es passa hores esperant que algú pari i...

L'altre dia vaig veure com arribava: baixava d'un cotxe (que per cert s'anava ràpidament), deixava unes bosses al terra, i es treia els pantalons per quedar-se amb les cames a l'aire. Mentre es treia aquests pantalons, li veia els ulls i em colpia el cor. Feia molt fred (a zero graus potser?), probablement estava molt lluny de casa seva (pel tipus diria que era de l'Europa de l'Est), i li esperava una llarga sèrie d'encontres no desitjats, poc o gens respetuosos, i a sobre havent de donar-li diners a un home o a una màfia.

No ho entenc com es permet aquestes activitats. És la més gran degradació de l'ésser humà, en aquest cas, a més, afeblit per ser dona, immigrant i lligada de peus i cap.

Qué puc fer Déu meu? Qué podem fer, apart de denunciar-ho? Resem per ella i per totes aquelles dones que es passen hores en situacions similars. I si algú se li acudeix alguna cosa més material, en que se les pugui ajudar, que ho digui, si us plau.

Joaquim

2 comentaris:

Silveri Garrell ha dit...

Aixó pregunta-ho a tota la parafernalia socialista que està en el govern d'Espanya i especialment de la Generalitat Catalana que, molts dels honorables diputats i especialment diputades volen legalitzar la prostitució. Fan el que se'n diu uns un ulls com toronges.

Mercè Solé ha dit...

Hola, el teu post m'ha fet escriure el meu... Bon Nadalm
Mercè