dijous, 6 de novembre del 2008

I ara qué?

Ja han passat les eleccions a EEUU, i tothom està content. El senador McCain, va donar una lliçó a tothom pel seu discurs de reconeixement de la derrota. Tan de bo, molts polítics d'aquí i afins a la seva ideologia, n'aprenguessin.

I ara? Es començarà a parlar a tot drap de la propera cimera que pretén "refundar" el capitalisme per tal de salvar-nos de la crisi que ja estem immersos.

I nosaltres, com cada dia, els que tenim la sort d'encara conservar la feina, patint per no perdre-la, i els que no en tenen ja, ja fa temps que pateixen.

Però no vull ser pessimista. Llevem-nos cada dia amb l'esperança de que trobarem un mon millor, que hi han coses pitjors de les que ens passen, i que gràcies a Déu tenim les oportunitats de poder fer encara moltes coses pels germans, pel món, i per nosaltres. Preguem a Déu perque ens doni forces.

Endavant!!

Joaquim

1 comentari:

Mn.Josep Montoya, diaca bisbat d'Urgell ha dit...

Gràcies per recomanar-me al teu blog. Jo també et segueixo habitualment. Veig que ets persona prolifer a escriure. M'agraden els teus comentaris vivencials i curts.